Hans Vermeulen; zanger/acteur-improvisator-presentator en bedenker/vormgever van vele typetjes en acts. “Ik heb me laten scholen in zang en drama bij o.a. Dhr L. Brandt te Antwerpen en ben me verder gaan ontwikkelen als entertainer in de breedste zin van het woord ‘all over the place’. Door mijn avontuurlijke aard wilde ik namelijk overal aan proeven. Zo heb ik mogen meewerken aan een tal van straat- en kinder-theater-, film/TV- en Revue-producties, musicals en Opera en later vooral aan zelf ontwikkelde formats als Dinner-shows en evenementen-acts”!
Ronald Genefaas; Haarkunstenaar, visagist en bovenal grote liefhebber/kenner van alles wat met Fashion&life-style te maken heeft. “Ik heb me laten scholen door de meest vooraanstaande in hun vakgebied op academies en salons in Rotterdam, Brussel en Parijs. Dit gaf voldoende bodem om mijn kunsten uit te mogen oefenen bij vooraanstaande modeshows en theaterproducties. Maar vooral 25 jaar lang in eigen salon “Ile de France” te Breda. Na deze enerverende periode van mijn leven vond ik de tijd rijp de spreekwoordelijke horizon te gaan verbreden en mijn kunnen te integreren in de wereld van show&Entertainment!
Bundel de krachten van deze twee flamboyante persoonlijkheden bijeen, combineer dit met een aantal door hen zelf geselecteerde en zeer gewaardeerde collega’s, geef ze een podium en het resultaat is te bewonderen op deze site. Een zes-tal avondvullende concepten die zich net zo makkelijk laten reduceren tot louter ontvangst/animatie, tussen- en/of Finale-act geschikt voor ieder feest. Dit gevarieerd resultaat van jarenlange ervaring maar vooral plezier beleving in de ‘Wonderful world of Events’, geeft deze heren met recht het prestigieuze predicaat: Masters of Entertainment.