Geschikt voor ieder feest of evenement

Allround entertainment

Een beleving vol plezier

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Artiesten boeken

Waar je de leukste artiesten kunt boeken voor jouw feestje? Bij The Masters of Entertainment natuurlijk! Entertainment van topniveau, dat is wat wij verzorgen. Wij brengen wat spektakel in de feesttent en bezorgen jou een feestje om nooit meer te vergeten. Ontmoeten wij elkaar binnenkort?

Artiesten boeken: keuze uit een aantal avondvullende concepten

Wilt u artiesten boeken voor jouw feestje? Of het nu gaat om een bedrijfsfeestje, een jubileum of een verjaardag, bij The Masters of Entertainment moet u zijn. Bij ons heeft u keuze uit verschillende avondvullende en multidisciplinaire concepten, waaronder:

 • Masters of Beauty: überstylisten Francois en Lacy brengen jou entertainment van het allerhoogste niveau. Zijn er mensen in de zaal die wel toe zijn aan een metamorfose? Meld je aan als vrijwilliger en laat je omtoveren tot de ster op de rode loper.
 • De Ruitery’s: maak kennis met Scott McCain, Pierre Poules en Truitje OosterRuit tijdens een vervelende over-the-top-show met krachtige vocalen en een visueel spektakel dat tot de verbeelding spreekt.

Heb jij een leuke entree of juist een spetterende finale op jouw feestje nodig? Of juist een tussen-act of gewoon animatie die de sfeer tijdens het feest op pijl houdt? Laat dat maar over aan de artiesten van The Masters of Entertainment over; je kunt ons boeken door te bellen naar 06-54686100.

Neem vrijblijvend contact op

  Naam: *
  Achternaam: *
  Email: *
  Telefoon:
  Opmerking: *
  [recaptcha]