Geschikt voor ieder feest of evenement

Allround entertainment

Een beleving vol plezier

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Acts voor feestjes

De leukste acts voor feestjes vind je bij The Masters of Entertainment. Wil jij een act inhuren om jouw feestje op te fleuren en wat sfeer in de tent te brengen? Wij zijn van de partij! Het wordt gegarandeerd een feestje om nooit meer te vergeten. Op de jarenlange ervaring van onze flamboyante typetjes kun je rekenen.

Act inhuren? Wij bieden acts voor geslaagde feestjes

Ziet die ene oom binnenkort Abraham? Viert een collega binnenkort een jubileum? Daar hoort natuurlijk een geslaagd feestje bij. Een geslaagd feestje kan niet zonder entertainment. Een act inhuren is daarom een goed idee! Bij The Masters of Entertainment vind je de leukste acts voor feestjes, waaronder:

 • De Ruitery’s: een vervelende over-the-top-show met krachtige vocalen en een visueel spektakel dat tot de verbeelding spreekt. Maak kennis met Truitje OosterRuit, Scott McCain en Pierre Poules, onder andere. Pijn in je buik van het lachen gegarandeerd!
 • Masters of Beauty: entertainment van topniveau is wat überstylisten Francois en Lacy op jouw feestje komen brengen. Zijn er vrijwilligers in de zaal voor een metamorfose? Laat je omtoveren door een ware rode loper figurant. Wie durft?

Het gezicht achter de typetjes

Wie zijn de mensen achter de act die je voor jouw feestje kunt inhuren? Hans Vermeulen, een allround entertainer met achtergrond in onder meer de televisiewereld, opera en theater en Ronald Genefaas, een geschoolde haarkunstenaar, visagist en fashionliefhebber. Beide heren hebben hun krachten gebundeld en een aantal gewaardeerde collega’s geselecteerd, met als resultaat een aantal vermakelijke acts voor feestjes van hoog niveau.

Bel voor het inhuren van een act

Wilt u bij The Masters of Entertainment een act inhuren? Daar zult u geen spijt van krijgen. Voor meer informatie over het boeken van acts voor feestjes kunt u bellen naar 06-54686100.

Neem vrijblijvend contact op

  Naam: *
  Achternaam: *
  Email: *
  Telefoon:
  Opmerking: *
  [recaptcha]